Herregårdenes Dag 2022

Søndag den 21. august slår Gjorslev Gods dørene op til Herregårdenes Dag 2022. Der vil være mange GRATIS aktiviteter for både børn og voksne, markedsplads i Bredgade med lokale varer, udstilling af gamle landbrugsmaskiner, Stevns Street Food, levende musik, lokalhistoriske foredrag og der er mulighed for at komme ind og se slottet.
Der er også mulighed for at købe en eksklusiv VIP-pakke. Læs mere om den nedenfor.

Vælg billetter


 

Venue


Gjorslev Gods Gjorslev Gods / Parken Gjorslevvej 20
4660 Store Heddinge, Danmark

HERREGÅRDENES DAG

For tredie gang slår Gjorslev Gods dørene op og byder indenfor til Herregårdenes Dag.

Det sker søndag den 21. august 2022 fra kl. 9.30-17.00.

Kom og få et indblik i hvad Stevns har at byde på; der vil være mange GRATIS aktiviteter for både børn og voksne, lokalhistoriske foredrag, Stevns Street Food, levende musik, markedsplads med lokale varer, udstilling af gamle landbrugsmaskiner og meget mere.

Oplev den specielle atmosfære som er på stedet; se den gamle ridestald, tag turen op ad Bredgade og videre over kridtbroen over voldgraven og fordi hegnsmuren med skydeskår og ind i borggården. Eller besøg slottet, hvor du i år får en unik mulighed for at gå rundt på egen hånd i dit eget tempo.

Ekstraordinært er der i år også mulighed for at tilkøbe en Eksklusiv VIP-pakke for kun 60 personer. Læs om den her: Eksklusiv VIP-pakke

Tag familien eller vennerne under armen og få en hyggelig dag sammen.

Du er velkommen til at smøre madpakken hjemmefra, tage tæpper med og nyde den medbragte mad i slotsparken.

Eventuelt overskud fra dagen går til renovering af slottet.

HERREGÅRDENES DAG GENERELT

Herregårdenes Dag er blevet en tradition i Danmark. Hvert år den 3. søndag i august åbner slotte og herregårde over hele landet for publikum. Her er der mulighed for at høre om de gamle huses spændende historie, særlige rundvisninger, middage og arrangementer. De enkelte herregårde deltager med forskellige arrangementer ude og inde.

Det er 4. år at Herregårdenes Dag afholdes. Det er Gammel Estrup, som er Danmarks Herregårdsmuseum, som står bag traditionen med Herregårdenes Dag.

 

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google